Creatido Oy DAMA Finland ry:n yhteisöjäseneksi

Creatidolle on kunnia päästä DAMA Finlandin yhteisöjäseneksi ensimmäisten yritysten joukossa. Me uskomme ja tiedämme, että datan hallinnan ja johtamisen merkitys organisaatioiden liiketoiminnassa kasvaa entisestään tulevaisuudessa ja haluamme olla sen kehityksen kärjessä.

Creatidossa olemme erikoistuneet tiedolla johtamisen ja datan strategiseen johtamiseen, hallintaan ja kehittämiseen. Unelmamme Creatidossa on rakentaa tiedolla ohjautuvia organisaatioita. Uskomme vahvasti, että tiedosta on arvoa vasta kun sitä hyödynnetään ja kun se johtaa toimintaan. Jotta tieto saadaan töihin ja tuottamaan lisäarvoa organisaatiolle, se edellyttää kokonaisvaltaista näkemystä ja systemaattista johtamista.

Mielestämme tiedolla johtaminen on perinteisesti ollut turhankin teknologiapainotteista. Me yhdistämme tiedon, teknologian, ihmiset ja strategialähtöisen johtamisen palvelemaan organisaation tavoitteita tiedolla johtamisen avulla

Me olemme tiedolla johtamisen kentällä se ei IT-talo! Olemme liiketoiminnan kehittämisen kumppani, jonka pyrkimys on tuottaa datasta arvoa liiketoiminnalle. Keskitymme siihen, että organisaation tiedolla johtamisen kypsyys ja kyvykkyys itsessään kehittyvät edesauttaen organisaatioiden pitkän ajan kilpailukyvyn kehittymistä.

Tavoitteemme Creatidona on olla johtava tiedolla johtamisen asiantuntija ja se edellyttää, että meillä on paras ja ajantasaisin tieto sekä asiantuntemus itse tiedolla johtamisesta, jonka ytimessä on data.

  • Haluamme osaltamme olla mukana datan hallinnasta ja johtamisesta käytävän keskustelun eturintamassa sekä tuoda siihen mukaan oman näkemyksemme ja toivottavasti myös tuoreen tuulahduksen.
  • Haluamme verkostoitua alan keskeisten toimijoiden kanssa ja olla myös itse oppimassa jatkuvasti lisää muilta alan huippuosaajilta.
  • Haluamme olla tietoisia ja saada käyttöömme datan hallinnan ja johtamisen ajantasaisimman tiedon ja trendit

Uskomme, että DAMA Finlandin kautta nämä tavoitteet osaltaan toteutuvat niin kansallisesti kuin DAMA Internationalin kautta kansainvälisestikin.

Jani Listenmaa & Juuse Montonen

Creatidon perustajat