CDOIQ Nordic Community Pre-Summit

Tuomme yhteen liiketoiminta-, tietohallinto– ja tietojohtajat keskustelemaan miten organisaatioiden tulee johtaa tietopääomien sisältöä ja laatua sekä omassa toiminnassaan että organisaatioiden välisissä verkostoissa liiketoimintastrategiansa toteuttamiseksi. Tapahtuman järjestävät CDOIQ Nordic Symposiumin yhteisöjäsenet DAMA Finland, ICT Leaders Finland ja MyData Global.

Tämä tapahtuma on ensimmäisiä askelia maailmankuulun MIT-yliopiston tutkimusohjelmista syntyneen kansainvälisen Chief Data Officer & Information Quality (CDOIQ) yhteisön saapumisessa pohjoismaihin. Yhteisön lippulaivatapahtuma on jo 18. kertaa MIT-yliopiston kampusalueella järjestettävä CDOIQ Symposium. Tulevana vuonna 2025 Aalto University Executive Education and Professional Development (Aalto EE) tuo tapahtuman alueellisen version ensimmäistä kertaa myös pohjoismaihin. Tämän vuoksi CDOIQ Nordic Symposiumin yhteisökumppanien verkosto on päättänyt kokoontua jo nyt vuoden 2024 keväällä tutustumaan toisiinsa sekä keskustelemaan liiketoiminnan ja tiedon johtamisen strategisen kehittämisen ajankohtaisista haasteista sekä käytännön menetelmistä.

Tulevassa CDOIQ Nordic Community Pre-Summit keskustelutilaisuudessa kuullaan kokeneiden tiedonhallinnan johtamisen ammattilaisten kokemuksia tiedon jakamisen käytännön haasteista, mahdollisuuksista ja onnistumisista. Lisäksi ennakkotapahtuman työpajassa kehitetään taustalla valmisteltua strategisen tiedon johtamisen itsearviointimenetelmää, jolla yritykset voivat kartoittaa hyvin kevyesti oman organisaationsa näkemyksiä liiketoiminnan ja tiedonhallinnan yhteistyön nykytilanteen kypsyydestä. Tapahtuma on suomenkielinen ja ruokailu omakustanteinen.

Tervetuloa mukaan tähän ainutlaatuiseen ennakkotapahtumaan, jossa pääset verkostoitumaan liike-elämän johtajien ja tiedonhallinnan strategistien kanssa sekä keskustelemaan tiedon johtamisen ja datan jakamisen ajankohtaisista ilmiöistä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

https://www.aaltoee.fi/infotilaisuudet-ja-tapahtumat/cdoiq-nordic-community-pre-summit

Taustatietoja CDOIQ yhteisöstä ja sen kansainvälisestä merkityksestä:

TIVIA News 4/2024