DAMA Finland ry on Tivia-yhteisön valtakunnallinen teemayhdistys, joka tarjoaa yhdistykselle laajemmat resurssit ja verkostot. DAMA Finlandin jäsenille TIVIA tarjoaa kattavan jäsenetutarjoaman, voit tutustua siihen täältä: TIVIAN Jäsenedut.

Yhteisöjäsenenä voit käyttää TIVIA Plus -palveluja ja hyötyä monista muista eduista: TIVIAN Yhteisöjäsenyys

Jos haluat liittyä DAMA Finlandin jäseneksi, voit tehdä sen alla olevasta linkitä löytyvän weblomakkeen  kautta.

Liity henkilöjäseneksi

Voit liittyä yhdistyksen jäseneksi joko

a) verkkokaupan (Liity DAMA Finlandin TIVIA-henkilöjäseneksi ) kautta tai
b) ilmoittamalla halukkuutesi liittyä ja lisäksi nimesi, lähiosoitteesi ja sähköpostiosoitteesi postitse jasenasiat @ tivia.fi.

Jos olet jo TIVIA-yhteisön toisen yhdistyksen jäsen, ja haluat ottaa lisäjäsenyyden DAMA Finland ry:ssä tämän aikaisemman jäsenyyden lisäksi, voit ostaa edullisempia lisäjäsenyyksiä omilla tunnuksillasi kirjautuneena Tivian verkkokaupan kautta tai ilmoittamalla asiasta sähköpostitse osoitteeseen jasenasiat @ tivia.fi

Huom! Samalla kun liityt DAMA Finlandin jäseneksi, olet myös TIVIAn henkilöjäsen, koska TIVIA hallinnoi yhdistyksen jäsenrekisteriä ja tarjoaa tätä kautta omat jäsenedut myös DAMA Finlandin jäsenille.

Liity yhteisöjäseneksi

Yhteisöjäseneksi liittyminen tapahtuu TIVIA sivujen weblomakkeen kautta Yhteisöjäsenyys TIVIA-jäsenyhdistyksessä – TIVIA.

Yhteisöjäsenenä tuot yrityksesi osaksi TIVIA-yhteisöä, valjastat ICT-ammattilaisten verkoston käyttöösi ja voit hyödyntää Tivian koulutustarjontaa henkilöstösi kehittämiseksi. Lisäksi saat mahdollisuuden syvempään yhteistyöhön DAMA Finlandin kanssa.

Nykyiset yhteisöjäsenet

 

Ari Hovi Competence Oy

Ari Hovi: Opi maailman parhailta kouluttajilta

Digitalisaation keskiössä on datan hyödyntäminen ja tekijöiden osaaminen. Varmista onnistuminen ja tule oppimaan kouluttajilta, jotka ovat olleet vastuussa maailman vaativimmissa digitalisaatiohankkeissa.

 

Epical: Uskomme, että pitkän tähtäimen liiketoiminta-arvo syntyy kun dataa tuodaan yhteen

Epical on pohjoismainen datakonsultointiyritys, joka on erikoistunut muun muassa dataan ja analytiikkaan, tietoturvaan, sovelluksiin ja integraatioihin. Yhdessä 500 digiasiantuntijamme kanssa tuemme ja mahdollistamme asiakkaidemme datan hallinnan, hyödyntämisen ja suojaamisen. Näemme vastuullisen datan hyödyntämisen tehokkaana työkaluna, jolla voidaan aikaansaada positiivisia muutoksia maailmassa. Se auttaa ratkaisemaan asiakkaidemme ja yhteiskuntamme vakavimpia ongelmia.

 

Sparta Consulting: Pysyvää muutosta ja vaikuttavuutta tiedonhallinnan toimintatapoihin

Liiketoimintaan vaikuttavaa informaation kehitystä voidaan tehdä vain silloin kuin ymmärretään liiketoiminnan tavoitteiden ja prosessien liitospiste käsiteltävään informaatioon. Tavoitteenamme ei ole tehdä vain näyttäviä projekteja, vaan saada aikaan pysyvää muutosta ja vaikuttavuutta toimintatapoihin. Muutamme tiedonhallintaan liittyviä ajattelutapoja ja toimintamalleja tavoilla, jotka takaavat pitkäkestoisia tuloksia.

 

Creatido logo

Creatido: Tiedolla johtamisen kumppanisi

Unelmamme on rakentaa tiedolla ohjautuvia organisaatioita. Tavoitteemme on yhdistää tieto, teknologia, ihmiset ja strategialähtöinen johtaminen. Varmistamme, että tieto johtaa toimintaan ja luo arvoa ja pitkänaikajänteen kilpailuetua.

Tarjoamme palveluita koko tiedolla johtamisen elinkaareen johtamiseen ja kehittämiseen. Teemme tiedolla johtamisen kypsyysanalyyseja, tiedolla johtamisen strategioita ja datastrategioita, datan hallintaa, rakennamme mittaristoja, luomme toimintamalleja ja prosesseja, koulutamme ja toimimme joustavasti advisoreina tarpeesi mukaan.

Olemme tiedolla johtamisen kumppanisi. Lähde kanssamme matkalle tiedolla ohjautuvaksi organisaatioksi. www.creatido.fi