Tarjous CDMP exam preparation – kurssista

DAMA Finland ry tarjoaa teille mahdollisuutta osallistua Certified Data Management Professional Exam Preparation-kurssille hintaan 500 euroa per henkilö. DAMA Finland ry:n yhdistyksen sponsoriorganisaatioille eli yhteisöjäsenille tarjoamme pakettia 2 henkilöä yhden hinnalla.

Kurssi on tiivistelmä virallisesta DAMA International CDMP exam preparation ja learning-plan kokonaisuudesta, joka maksaa verkkokoulutuksena $1599 . Käytännössä verkkokoulutuksen 20 tuntia on tiivistetty kahdeksi koulutuspäiväksi tiivistetty 15 tuntiin.

Kurssin edullisuus perustuu DAMA Finland ry:n neuvottelemaan kiinteähintaiseen pakettitarjokseen.

Sami Laine
Puheenjohtaja, DAMA Finland ry

Kurssitapahtuma

Koulutus järjestetään 15.-16. kesäkuuta 2021. Kurssi on 2 päivän virtuaalinen koulutus, jonka toimittaa DAMA Internationalin virallisesti sertifioima Fit Strategy-yritys Italiasta.

CDMP – sertifiointikoe suoritetaan ja maksetaan erikseen normaalin protokollan mukaisesti globaalin Dataversity-verkkopalvelun kautta. Virtuaalisen kokeen hinta on tällä hetkellä $311.

Rekisteröityminen

Kurssi on rajattu vain DAMA Finland ry:n henkilöjäsenille, joten osallistujien tulee olla DAMA Finland ry:n ja TIVIA:n jäseniä – tämä koskee myös yhteisöjäsenten henkilöstöä. Ilmoittautumisen yhteydessä voit liittyä myös DAMA Finland ry:n jäseneksi normaaliin Tivia-hintaan (henkilöjäsenyys 65€ per vuosi).

Ilmoittaudu kurssille DAMA Finland – CDMP Exam Preparation

Koulutuksen hyötylaskelma

Alla esimerkkilaskelma kurssin ja myöhemmin hankittavan kokeen yhteiskustannusten suuruusluokasta. Fit Strategy-kurssin jälkeisen kokeen läpäisyprosentti 95%.

Henkilöosallistuja

Sertifioitu CDMP-ammattilaisuus:
500€+300€=800€ (norm. noin 1600€).

Yhteisöjäsenen työntekijät

Kaksi (2) sertifioitua CDMP-ammattilaista:
500€+600€=1100€ (norm. noin 3200€).

Seuraavat sertifioidut CDMP-ammattilaiset:
500€+300€=800€ (norm. noin 1600€).

 

Henkilöjäsen edut henkilöille

TIVIA edut

TIVIA-yhteisön jäsenenä pystyt hyödyntämään monia rahanarvoisia jäsenenetuja.

TIVIAn ja jäsenyhdistysten tapahtumat avautuvat sinulle laajemmin ja ne ovat usein maksuttomia jäsenistölle. TIVIA, jäsenyhdistykset ja yhteisöjäsenet tarjoavat laajemmin ja edullisemmin tapahtumia sekä koulutuspalveluista. TIVIA-etupaketti tarjoaa alennuksia lehdistä.

 

DAMA Finland edut
Tämän lisäksi DAMA Finland ry:n henkilöjäsen saa pääsyn vain DAMA Finland-jäsenistölle rajoitettuihin huippuedullisiin koulutuksiin. DAMA Finland henkilöjäseneksi voi liittyä TIVIA:n verkkosivujen kautta.

 

CDMP-sertifioinnin edut

DAMA Internationalin hallinnoima CDMP sertifikaatti on maailman johtava nimenomaan tiedonhallinnan alan teknologiaja toimittajariippumaton osaamissertifikaatti.

Pätevyystodistuksena sertifikaatti parantaa yksittäisenkin konsultin asemaa kilpailutuksissa sekä rekrytoinneissa. Tiedonhallinnan viitekehyksenä se antaa laajan kuvan alan  osaamiskokonaisuuksista, käsitteistä, ilmiöistä ja menetelmistä.

Tällainen laaja-alainen ja pätevöitynyt osaaminen voi avata uravaihtoehtoja entistä laajempiin ja korkeamman tason tehtäviin.

 

Yhteisöjäsenen edut organisaatioille

TIVIA edut

DAMA Finland ry:n yhteisöjäsenenä saat kaikki TIVIAn yhteisöjäsen edut. Tämä tarkoittaa tarjouksia koulutuspalveluista, jäsenetulehtiä toimistolle, yhteysjäsenelle henkilöjäsen edut
sekä paljon muuta.

DAMA Finland edut

Tämän lisäksi DAMA Finland ry:n yhteisöjäsen saa pääsyn vain DAMA Finland-jäsenistölle rajoitettuihin huippuedullisiin koulutuksiin sekä yhdistyksen toiminnan ja verkkosivujen kautta näkyvyyttä kontekstuaalisena markkinointina suoraan ammattilaisille. DAMA Finland ry:n viestinnän näkyvyys laajenee huomattavasti uusien DAMA EMEAja MIT CDO-verkostojen kanssa kehitettävän yhteistyön kautta. Tätä kautta DAMA Finlandviestintä tulee tavoittamaan niin suomalaisia kuin ulkomaisiakin ammattilaisia sekä
tiedonhallinnan aihepiirin kiistattomia ajatusjohtajia ja globaaleja yrityksiä.

Yhdistyksen esitykset

Yhteisöjäsen saa näkyvyyttä yhdistyksen esityksissä mm. kotimaisissa ja kansainvälisissä webinaareissa sekä esitysten tallenteissa julkisissa verkkojakeluissa.


Yhdistyksen verkkosivut

Yhteisöjäsen saa lisänäkyvyyttä myös etusivun mainosbannerissa sekä virallisen esittelyn yhteisöjäsen-sivulla.